Beleid voor retourneren en terugbetalen

Visión general

Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

  Om je retourzending te voltooien, hebben we een kassabon of aankoopbewijs nodig.

  Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden toegekend:

  • Elk artikel dat niet in originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

  Reembolsos

  Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te melden dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We brengen je ook op de hoogte van de goedkeuring of afwijzing van je retourzending.

  Als de restitutie wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een bedrag teruggestort op je oorspronkelijke creditcard of betaalmethode.

  Achterstallige of onbetaalde vergoedingen

  Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

  Neem vervolgens contact op met de uitgever van je creditcard, want het kan even duren voordat de restitutie officieel van kracht wordt.

  Neem dan contact op met je bank. Het duurt vaak even voordat de terugbetaling wordt geteld.

  Als je dit allemaal hebt gedaan en nog steeds geen geld hebt teruggekregen, neem dan contact met ons op via info@eutanasiapharmacia.com.

  Artikelen te koop

  Alleen normaal geprijsde artikelen worden vergoed. Aangeboden artikelen worden niet gerestitueerd.

  Regalos

  Als het artikel als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht en rechtstreeks naar je werd verzonden, ontvang je een tegoedbon voor de waarde van je retourzending. Na ontvangst van het geretourneerde artikel wordt een cadeaubon naar je toegestuurd.

  Als het artikel op het moment van aankoop niet was gemarkeerd als cadeau, of als de persoon die het cadeau heeft gegeven de bestelling naar zichzelf heeft gestuurd om deze later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de persoon die het cadeau heeft gegeven en zullen zij op de hoogte zijn van je retourzending.

  Envío de devoluciones

  Om je product terug te sturen, moet je ons een e-mail sturen zodat we je een adres kunnen geven waar je het naartoe kunt sturen.

  De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je je geld terugkrijgt, worden de kosten van de retourzending van je geld afgetrokken.

  Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat het omgeruilde product je bereikt, variëren.

  Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we het geretourneerde artikel ontvangen.

  ¿Necesitas ayuda?

  Neem contact met ons op via info@eutanasiapharmacia.com voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen.

  Scroll al inicio